Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Elk personeelsuitje een echte plus

Ben je op zoek naar een locatie voor een personeelsuitje in Gelderland? Het Openluchtmuseum is de plek waar collega's en/of relaties elkaar in ongedwongen sfeer ontmoeten. Het indrukwekkende museumpark haalt je weg uit de jachtige wereld van vandaag. Je stapt in de sfeer van vroeger. Dat zie, hoor, ruik en proef je. Verfrissend is bovendien de fraaie omgeving, Na vijf uur ‘s middags is het museum gesloten voor bezoekers. Geniet exclusief samen met je gasten van de verstilde avondsfeer, het hele jaar door. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een personeelsuitje dat de geschiedenis in gaat.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
2550 gasten jubileum Kentalis

2550 gasten jubileum Kentalis

Het jubileumevenement staat in het teken van 'verbinden & ontmoeten'. De gasten kunnen persoonlijk kennis maken met collega's van andere...

Lees verder

Tip: De Nieuwe Start

Het arrangement De Nieuw Start is tijdens je personeelsuitje zeer geschikt als teambuildingactiviteit. In dit competitiespel ben je een landverhuizer die aankomt in zijn nieuwe vaderland. In teamverband ga je de uitdagingen aan. Wat neem je mee? Hoe zorgt je voor een dak boven je hoofd, en zijn er wel genoeg voorraden om de tijd te overbruggen tot de eerste oogst? Bij De Nieuwe Start gaan jullie onderling de competitie aan. Voor jong en oud een spel dat van begin tot eind boeit!

>> Bekijk alle arrangementen

Tip: Moorddiner

Het moorddiner is niet alleen een spannend en amusant speldiner, maar de deelnemers krijgen ook een goed beeld van de gebruiken rond bruiloften in de jaren '30 van de vorige eeuw. Bovendien wordt het moorddiner gecombineerd met de heerlijke biologische keuken van het Openluchtmuseum. Tussen de gangen door is het spannend én ontspannend om dit mysterie gezamenlijk te ontrafelen. Dit alles staat gegarandeerd voor een geweldige groepservaring.

>> Bekijk alle arrangementen

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)