Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Historische avondsfeer voor een personeelsfeest

Iets te vieren? En je wilt écht iets bijzonders van je personeelsfeest maken? In het Openluchtmuseum in Arnhem vind je prachtige historische horecalocaties, plus een park vol herinneringen voor een onvergetelijk feest. Je bepaalt zelf hoe je ideale personeelsfeest eruit ziet.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
2550 gasten jubileum Kentalis

2550 gasten jubileum Kentalis

Het jubileumevenement staat in het teken van 'verbinden & ontmoeten'. De gasten kunnen persoonlijk kennis maken met collega's van andere...

Lees verder

Vier feest in één van onze bijzondere locaties

Een personeelsfeest wordt extra speciaal met een exclusieve locatie. Het Openluchtmuseum biedt schitterende locaties voor een personeelsfeest. Neem bijvoorbeeld de monumentale 17de eeuwse Kasteelboerderij. Onder het hoge rieten dak met kroonluchters hangt de feeststemming al in de lucht. Er is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een live band of DJ. Wie tijdens het personeelsfeest in Arnhem even wil uitblazen kan terecht in het grote, stille museumpark bij zacht avondlicht.

Kleed het personeelsfeest naar eigen wensen aan

Hoe ziet een ideaal personeelsfeest of receptie eruit? Met het hele personeel de dansvloer op waarbij je gasten genieten van borrelhapjes of een buffet? Maak het personeelsfeest zo uitgebreid als je zelf wilt. Heb je zelf leuke ideeën? Of wil je artiesten inhuren? Laat het onze medewerkers van Sales & Reserveringen weten, zij denken graag met je mee.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)