Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

XL bedrijfsevenement met een echte plus

Het Openluchtmuseum is de perfecte locatie voor grote bedrijfsevenementen vol afwisseling. Een jubileum, relatiedag of een feest voor al je relaties of personeel krijgt een echte plus in het 44 hectare grote park. Duizenden mensen kunnen er meedoen aan educatieve of speelse activiteiten in en rond historische gebouwen, die wellicht aansluiten bij de aard van je bedrijf of organisatie. Medewerkers van het museum hebben de ervaring en passie om bedrijfsevenementen in de puntjes te organiseren.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
2550 gasten jubileum Kentalis

2550 gasten jubileum Kentalis

Het jubileumevenement staat in het teken van 'verbinden & ontmoeten'. De gasten kunnen persoonlijk kennis maken met collega's van andere...

Lees verder

Mogelijkheden in het museum zijn eindeloos

Voor zakelijke bedrijfsevenementen heeft het museum alle mogelijkheden:

  • een prachtig park met groot evenemententerrein
  • plaats tot 12.000 gasten
  • diversiteit aan historische locaties voor uiteenlopende activiteiten
  • centraal gelegen in Nederland
  • grote eigen parkeerplaats voor meer dan 100 bussen
  • ambachtelijke catering verspreid over diverse horecagelegenheden
  • veel ervaring met grote evenementen, zoals Beleef Landleven, Unive familiedag en AMZAF

Alle ruimte voor kinderen

Organiseer je een familiedag voor het hele bedrijf? Kinderen kunnen zich in het museum lekker uitleven op de speelplekken op het Zaanse plein, in de speeltuin en op het Kindererf met boerderijdieren. Daarnaast hebben we veel ervaring met het organiseren van leuke en leerzame kinderactiviteiten.

Visie XL evenementen

Het Openluchtmuseum organiseert ieder jaar met een aantal verschillende partners grote evenementen, ‘XL-evenementen’. Sommige – zoals Beleef Landleven – kun je wel een XXL-evenement noemen. Ze zijn voor het museum van groot belang. Veel bedrijven hebben namelijk interesse in een samenwerking met het museum. Daarbij koppelen we waarden en doelstellingen van het bedrijf aan die van het museum. Het museum ziet kans om met deze partners haar bekendheid en netwerk te vergroten maar ook om nieuwe doelgroepen te bereiken. Het museum is een plek voor alle mensen en wil hen een betekenisvolle ervaring meegeven. Dit is een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke taak die het museum heeft. Met onze XL-evenementen vullen we die maatschappelijk taak op een nieuwe en onverwachte manier in. De bedrijven en instellingen op hun beurt ontdekken wat het museum voor hen kan betekenen. Zij bereiken hun klanten op een onverwachte manier en ze versterken de binding met de klant .

Zakelijke bedrijfsevenementen organiseren met passie

Je kunt het hele jaar door het Openluchtmuseum boeken voor een bedrijfsevenement. Het museum levert niet alleen de locatie en de ambachtelijke catering. We bieden ook de ervaring en de passie om een bedrijfsevenement tot in de puntjes te organiseren. Onze medewerkers leiden de bezoekersstromen in goede banen en adviseren over de activiteiten die je wilt organiseren. Jij hebt de ideeën, wij maken het mogelijk. Wij informeren je graag in een persoonlijk gesprek.

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)