Sluiten

Chat
026-3576123
Liever bellen?
Sfeervolle locatie in mooie omgeving
Meer dan 550.000 bezoekers per jaar
Horeca met EKO-keurmerk

Zoek groepsaanbod

Bekijk en verfijn

Educatieve projecten

Het hele jaar door ben je met je schoolklas van harte welkom in het museumpark. Hieronder vind je praktische informatie, zoals de openingstijden, entreeprijzen en een overzicht van de educatieve projecten per groep. In verband met ons welkomstpraatje en toezicht in het park, stellen wij het erg op prijs als alle scholen zich van te voren aanmelden.

De educatieve projecten worden aangeboden van 1 april t/m 1 november 2015. De projecten kunnen ook geboekt worden zonder aansluitend museumbezoek. De projecten Nieuw in Nederland, Spaarstation Dingenliefde en Feest, weet wat je viert zijn ook in het laagseizoen, de maanden januari t/m maart en november, te boeken.

Informatie aanvragen Bekijk de foto's
Maatwerk met Mariëndael

Maatwerk met Mariëndael

Het leukste en meest leerzame dagje uit is goed bereikbaar voor moeilijk lerende kinderen of kinderen met een lichamelijke of meervoudige...

Lees verder

Overzicht educatieve projecten per groep

Basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Speciaal onderwijs

Route en vervoer

Het adres van het Nederlands Openluchtmuseum is: Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem

Auto
Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).

Openbaar vervoer
Kunstbuskaartje - basisonderwijs

Het Kunstbuskaartje is een groepsvervoerbewijs voor scholieren, begeleiders en leraren. Met dit vervoerbewijs kan in klassikaal verband een culturele instantie worden bezocht in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Geldig voor max. 35 personen, waaronder max. 10 volwassenen (18 jaar of ouder).

Schooltoer - voortgezet onderwijs
Met Schooltoer reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs een hele dag duurzaam en met fikse korting voor een vaste prijs in de daluren met NS en GVB. Zo wordt een culturele activiteit met de klas nog voordeliger. Geldig vanaf 10 personen. Bezig met een werkstuk of spreekbeurt? Hier is meer informatie te vinden over het Nederlands Openluchtmuseum. Leerlingen kunnen kiezen uit zeven onderwerpen. 

Werkstuk informatie downloaden

Meer informatie

Neem contact op via het contactformulier.
Of vraag meer informatie aan.
026 - 3576123
(Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur)