Beleef Landleven Familie korting

Beleef Landleven is dit jaar van 9 t/m 11 september. Kom met de hele familie naar de het leukste buitenevenement van het jaar en ontdek, zie en beleef. Bestel het Familie-arrangement voor slechts €12,25 per persoon! Het arrangement is voor 2 volwassenen en 2 kinderen, veel lekkers én een gratis Jubileumboek of Landlevenfamiliespel.
Bekijk hier het arrangement

Met €1,- korting naar het Openluchtmuseum

Wil je graag met korting naar het Openluchtmuseum? Dat kan! T/m 30 oktober krijg je €1,- korting als je online een ticket besteld.

Bestel direct online tickets

All-in arrangement met lunch en activiteit

Geniet samen met 20 tot 40 personen van het museumpark, inclusief een heerlijke biologische lunch en Hollandse buitenspelen voor slechts €37,95 per persoon.
Bekijk hier het arrangement

Kijkje achter de schermen incl. BBQ

Ontdek het museum vanuit een uniek kijkje achter de schermen en geniet daarna van een heerlijke biologische BBQ. Vanaf 20 personen voor slechts €58,50 per persoon!
Bekijk hier het arrangement

Het Nederlands Openluchtmuseum is een heerlijk dagje uit. Of het nu gaat om een familiereünie of een bedrijfsuitstapje, de verzamelde historie in het Nederlands Openluchtmuseum levert altijd een bijzondere bijdrage aan je dag.

Bekijk ook onze reguliere groepsarrangementen, of neem contact op met de afdeling Sales & Reserveringen voor informatie op maat via 026-3576123 of via het informatie aanvraagformulier.