Pers

Bekijk de persfoto's

Persberichten

vfonds investeert in het grootste historische evenement van Nederland
18/05/15

vfonds investeert in het grootste historische evenement van Nederland

Na een succesvolle editie van de Maand en Nacht van de Geschiedenis in 2014, verbindt het vfonds - Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg– zich ook in 2015 als hoofdpartner en -investeerder aan beide evenementen.

Lees meer

Volgende Halte: Openluchtmuseum!
17/05/15

Volgende Halte: Openluchtmuseum!

Beleef Stads- en Streekvervoer op 20 en 21 juni.Tip voor Vaderdag! Op 20 en 21 juni staat het Nederlands Openluchtmuseum helemaal in het teken van historisch stads- en streekvervoer. Beleef nostalgische momenten in oude stadbussen en trams en luister naar de verhalen van de stijlvol geüniformeerde bestuurders. Bewonder bijzondere modeltrambanen, bezoek de markt en doe mee met leuke activiteiten.

Lees meer

31 mei Draaiorgeldag in het Openluchtmuseum
17/05/15

31 mei Draaiorgeldag in het Openluchtmuseum

Maak kennis met een muzikaal hoofdstuk uit onze geschiedenis. Op zondag 31 mei 2015 is de jaarlijkse draaiorgeldag in het Nederlands Openluchtmuseum. Bijna twintig draaiorgels zijn te gast in het museumpark te Arnhem. Al meer dan een eeuw zorgen draaiorgels voor sfeer en gezelligheid op straat; een echt Nederlandse traditie. Jaarlijks brengt de Kring van Draaiorgelvrienden (KDV) een unieke collectie straat-, dans- en kermisorgels bijeen in het museumpark. 

Lees meer

Bekijk alle nieuwsberichten voor de pers

Meer informatie?

Hier vindt u de meest recente berichten over evenementen, tentoonstellingen en nieuwe aanwinsten van het Nederlands Openluchtmuseum. Voor informatie neemt u contact op met:

Nederlands Openluchtmuseum
Caroline Berkhof
Medewerker Communicatie & PR
026-3576266 | 06-53698778
Of u stuurt een e-mail

Klik hier voor algemene contactgegevens Nederlands Openluchtmuseum
PS niet voor advertentieplaatsingen! 

Persfoto's

Op deze pagina vindt u een selectie van persfoto's die u in hoge resolutie kunt downloaden van onze site.

  • Maak een keuze
  • Sla de foto niet direct op, maar klik met de linkermuisknop op de foto om het downloaden te starten
  • Sla daarna de gedownloade foto op.

Het materiaal is vrij van rechten. Eenmalig gebruik bij informatie over het Nederlands Openluchtmuseum is toegestaan. Naamsvermelding is verplicht! Gebruik van het logo van het Nederlands Openluchtmuseum is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming.