Certificaten en prijzen

Nederlands Openluchtmuseum Leukste uitje van Gelderland

In 2012 werd het Nederlands Openluchtmuseum verkozen tot Leukste Uitje van Gelderland. In 2013, 2014 en 2015 zijn wij genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland door het Land van ANWB. Het Openluchtmuseum is ideaal voor een dagje uit met familie, leerlingen, collega's of relaties.

Uit in Arnhem? Bezoek het Openluchtmuseum voor het leukste dagje weg!
Ben je op zoek naar een museum in Arnhem en omgeving? Leden van de ANWB raden het Openluchtmuseum in Arnhem aan. Wij zijn trots op de titel het Leukste uitje van Gelderland. En vinden de nominatie voor het het Leukste Uitje van Nederland een hele eer. Het meer dan 60 voetbalvelden grote museum is een ideaal uitje voor jong en oud waar voor iedereen een hele dag wat te doen is. Met recht het leukste dag je weg met de kinderen!

Nederlands Openluchtmuseum Leukste uitje van Gelderland

Gelderland uitjes
Gelderland kent veel verschillende toeristische regio’s, met elk hun gebiedseigen kenmerken en onderscheidend vermogen. Het Openluchtmuseum werkt samen met andere toeristisch-recreatief bedrijfsleven, RBT’s en de provincie Gelderland aan de profileringscampagne "Gelderland levert je mooie streken…".

Koop tickets voor het leukste museum  in Gelderland
Tips voor dagje uit: Kom naar het Openluchtmuseum!
Het Openluchtmuseum staat garant voor een hele dag plezier en kennismaking met de geschiedenis van Nederlanders. Bezoek de historische gebouwen en ga in gesprek met de aanwezige bewoners en/of ambachtslieden. Ervaar zelf hoe het er vroeger in het dagelijks leven aan toe ging door karweitjes te doen die toen heel gewoon waren. Het kan allemaal in het leukste museum van Gelderland!

Koop hier uw kaarten