Certificaten en prijzen

Certificaten en prijzen

Hieronder vind je de certificaten en prijzen die wij de afgelopen jaren hebben ontvangen.

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2016

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2016

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft door TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen. Deze erkenning voor uitmuntende gastvrijheid wordt alleen gegeven aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Beoordeel ons op Tripadvisor.

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2015

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft door TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen. Deze erkenning voor uitmuntende gastvrijheid wordt alleen gegeven aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Beoordeel ons op Tripadvisor.

Lees meer

Zoover Highly Recommended 2013

In december 2013 ontving het Openluchtmuseum van Zoover de Highly Recommended 2013 award. Bezoekers van het museum gaven op Zoover.nl een gemiddelde waardering van 8.4.
Klik hier om het Openluchtmuseum te beoordelen op Zoover

Green Key Goud

Sinds 2011 voert het Nederlands Openluchtmuseum - als eerste museum in Nederland - de Gouden Green Key. Dit is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.

Lees meer

Travelers' Choice Attracties Award Tripadvisor

Het Nederlands Openluchtmuseum ontving in 2013 de Travelers's Choice Attracties Award van Tripadvisor. Klik hier om ons op Tripadvisor te beoordelen.

Zoover award 'Beste Museum' 2012

In oktober 2012 won het Nederlands Openluchtmuseum de Zoover Award voor Beste Museum 2012. Bezoekers van Zoover waarderen het museum gemiddeld met een 8,7 en daarmee is het museum in Arnhem het best gewaardeerde museum van Nederland.

Nederlands Openluchtmuseum Leukste uitje van Gelderland

In 2012 werd het Nederlands Openluchtmuseum verkozen tot Leukste Uitje van Gelderland. In 2013, 2014 en 2015 zijn wij genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland door het Land van ANWB. Het Openluchtmuseum is ideaal voor een dagje uit met familie, leerlingen, collega's of relaties.

Uit in Arnhem? Bezoek het Openluchtmuseum voor het leukste dagje weg!
Ben je op zoek naar een museum in Arnhem en omgeving? Leden van de ANWB raden het Openluchtmuseum in Arnhem aan. Wij zijn trots op de titel het Leukste uitje van Gelderland. En vinden de nominatie voor het het Leukste Uitje van Nederland een hele eer. Het meer dan 60 voetbalvelden grote museum is een ideaal uitje voor jong en oud waar voor iedereen een hele dag wat te doen is. Met recht het leukste dag je weg met de kinderen!Lees meer

'European Museum of the Year' award

'European Museum of the Year' award

In 2005 heeft het Nederlands Openluchtmuseum de prestigieuze 'European Museum of the Year' award ontvangen.

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2014

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2014

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft door TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen. Deze erkenning voor uitmuntende gastvrijheid wordt alleen gegeven aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Klik hier om ons op Tripadvisor te beoordelen.

Lees meer

CBF-Erkenning

CBF-Erkenning

Het CBF beoordeelt de betrouwbaarheid van goede doelen. Zij beoordeelden het Openluchtmuseum op de volgende onderdelen:
- Bestuur
- Beleid
- Fondsenwerving, voorlichting en communicatie
- Besteding van de middelen
- Verslaglegging en verantwoording.

Lees er meer over op www.cbf.nl