Certificaten en prijzen

Met kinderenUit in Arnhem? Bezoek het Openluchtmuseum voor het leukste dagje weg!

Ben je op zoek naar een uitje in Arnhem en omgeving? Leden van de ANWB raden het Openluchtmuseum in Arnhem aan. Jaarlijks worden we genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland, een hele eer. Het meer dan 60 voetbalvelden grote museum is een ideaal uitje voor jong en oud waar voor iedereen een hele dag wat te doen is. Met recht het leukste dagje weg met de kinderen!

Certificaten en prijzen

Tripadvisor-Certificaat van uitmuntendheid 2016

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft door TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid toegekend gekregen. Deze erkenning wordt alleen gegeven aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen.

Zoover Highly Recommended 2013

In december 2013 ontving het Openluchtmuseum van Zoover de Highly Recommended 2013 award. Bezoekers van het museum gaven op Zoover.nl een gemiddelde waardering van 8.4.

Green Key logo

Green Key Goud

Sinds 2011 voert het Nederlands Openluchtmuseum - als eerste museum in Nederland - de Gouden Green Key. Dit is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf.

CBF-Erkenning

Het CBF beoordeelt de betrouwbaarheid van goede doelen. Zij beoordeelden het museum op de onderdelen: bestuur, beleid, fondsenwerving, voorlichting en communicatie, besteding van de middelen, verslaglegging en verantwoording.

Leukste uitje van Gelderland

In 2012 werd het Openluchtmuseum verkozen tot Leukste Uitje van Gelderland. In 2013, 2014 en 2015 zijn wij genomineerd voor het Leukste Uitje van Nederland door het Land van ANWB.