Werkzaamheden Schelmseweg

Bezoekers van het Nederlands Openluchtmuseum kunnen de komende periode (23 oktober tot 11 november) enige hinder ondervinden in verband met werkzaamheden aan en rondom de Schelmseweg.

Tussen maandag 23 oktober en vrijdag 17 november vindt er onderhoud plaats aan een groot aantal bomen bij de Amsterdamseweg. Daarbij is de Schelmseweg tussen Amsterdamseweg en Bakenbergseweg volledig afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

Vanaf maandag 30 oktober vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Schelmseweg, op de kruising met de Waterbergseweg. De werkzaamheden duren twee weken, hierbij wordt het verkeer langs de werkzaamheden geleid. In de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 november is de kruising vanaf 23:00 uur volledig afgesloten om de laatste asfaltlaag aan te brengen. De werkzaamheden zijn zaterdag 11 november afgerond.

Let op: de reguliere bushaltes zijn gedurende deze periode vervangen door tijdelijke haltes. Je kunt tot 11 november gebruik maken van de halte Openluchtmuseum Oost, aan de Cattepoelseweg in Arnhem.