22/10/15

Verrassing van het Openluchtmuseum… de barbecue gaat weer aan!

Midden in de winter barbecueën? Waarom eigenlijk niet? Het kan de komende weken in het Nederlands Openluchtmuseum. In combinatie met een uurtje schaatsen, een wandeling door het winterse museumpark of een actief arrangement wordt barbecueën een feestje.

Wat zijn nog echte verrassingen? Waarmee maakt u het verschil? Met nog exclusiever, groter of duurder? Of gewoon met leuker, een uitnodiging waarmee gasten écht even op het verkeerde been worden gezet? Een barbecue hartje winter bijvoorbeeld, in het fantastische winterlandschap van het Nederlands Openluchtmuseum!

Het Openluchtmuseum heeft een verrukkelijk arrangement gesmeed waarbij we gasten verwennen op een winter van toen. Zo eentje waarin het nog stevig vroor, ijspegels van wel een meter aan de dakrand hingen. Als de schemer valt, kan er op de prachtig verlichte ijsbaan geschaatst worden. Of op ontdekkingsreis door het sfeervolle winterlandschap van het park.

Daarna… heeft iedereen echt trek. In een opwarmertje, een glas jaegerthee of glühwein. En in een voortreffelijke barbecue, met typisch winterse lekkernijen. Wedden dat zo’n verrassing wel binnenkomt!

De Winterbarbecue voor gezelschappen (10-50 personen) is te boeken van 5 december tot en met 17 januari. Prijs per persoon: vanaf €27,95. De duur van de vijfgangen barbecue is 2 uur. Een programma op maat is mogelijk.