20/06/16

Verrassend AMZAF Young Talent Festival

Het festivalseizoen is geopend, maar waar vind je nu net dat intieme festival waar jong talent de plek krijgt dat het verdient? Het Nederlands Openluchtmuseum opent zaterdag 2 juli haar deuren voor de talenten van de toekomst tijdens AMZAF Young Talent Festival.

Ooit een rockopera in een kerk gezien, pop in de remise gehoord, hiphop op het tramperron geluisterd of poëzie in de tram aan gehoord? Welkom in Arnhem, welkom bij AMZAF!

Op dit bijzondere festival maken festivalgangers kennis met (nieuwe) uiteenlopende muziek en cultuur. Natuurlijk is er ook aan (biologisch) eten en drinken gedacht. De ongedwongen sfeer tijdens de optredens, het lekkere eten en de prachtige omgeving van het museumpark maken het een onvergetelijke avond. De avond start om 19.00 uur maar vanaf 17.00 uur kun je al genieten van heerlijke gerechten. Het feest gaat door tot middernacht. Nieuwsgierig geworden?  Bekijk het volledige programma snel op www.amzaf.nl

Secret podium… laat je verrassen!

AMZAF biedt voor ieder wat wils, maar je kunt je die avond ook laten verrassen. Stap binnen bij de Secret Sessions… Je zit letterlijk op armlengte van de artiest en de intieme setting zorgt voor een unieke beleving. Wie er gaat optreden, blijft tot het laatste moment geheim.

Pssst…vroegboekers slapen uit!

Op de dag zelf kun je kaarten aan de kassa verkrijgen, maar tickets zijn ook verkrijgbaar in de voorverkoop. Koop je online een ticket in de voorverkoop, dan maak je kans op een uniek VIP-arrangement voor twee personen in het 4-sterren Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Je wordt gehaald en gebracht… ultiem genieten dus! Boek nu jouw ticket via www.amzaf.nl/tickets.

AMZAF Young Talent Festival is een initiatief van de Kiwanis Club Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum.