21/05/13

Uitbreiding afdeling Sales & Reserveringen Openluchtmuseum

Per 1 juni 2013 wordt de afdeling Sales & Reserveringen van het Nederlands Openluchtmuseum uitgebreid met reserveringsmedewerker Rian Velzing. Samen met vijf collega’s heeft zij als doel de zakelijke markt van het museum te profileren tot een locatie waar men niet meer omheen kan. Met de ambitie om het komende jaar meer dan 400 zakelijke evenementen te organiseren is het team compleet om met ervaring en passie deze evenementen tot in de puntjes te verzorgen.

Diversiteit aan mogelijkheden museum aansprekend
Na zeven jaar met plezier werkzaam te zijn geweest in verschillende functies in de Reisbranche en daarna zeven jaar als Consultant bij Unique Nederland, begint Rian Velzing begin juni bij het Openluchtmuseum. De diversiteit aan mogelijkheden binnen het museum, niet alleen zakelijke vergaderingen of bijeenkomsten, maar ook het op maat aanbieden van bedrijfsuitjes, congressen, teambuilding dagen en diners van 20 tot 1000 personen spreken haar aan.

Profileren Openluchtmuseum als zakelijke locatie waar men niet omheen kan
Samen met reserveringscollega’s Judith Haars en Evelyn Grimberg, Assistent Sales Manager Margo Braafhart, Projectleider evenementen Suzan Kemps en onder leiding van Salesmanager Marloes Derksen is het gezamenlijke doel de zakelijke markt van het museum te profileren tot een locatie waar men niet meer omheen kan. In 2012 bezochten al meer dan 55.000 bezoekers het museum in groepsverband tijdens 380 evenementen:

• 225 bedrijfsuitstapjes
  • 75 bedrijfsfeesten
  • 80 vergaderingen

Daarnaast werden er een aantal grote evenementen voor meer dan 1000 gasten op maat georganiseerd, zoals het Midzomeravond festival AMZAF en het tweedaagse evenement Beleef Landleven in een coproductie met Reed Business.

AMZAF vindt dit jaar plaats op 22 juni en Beleef Landleven op 13,14 en 15 september.

Meer informatie vindt u op www.openluchtmuseum.nl/zakelijk of neem contact op met onze afdeling Sales en Reserveringen via 026-3576123.