Kies een categorie:
Openluchtmuseum-kamer geopend in Hotel Haarhuis
08/07/14

Openluchtmuseum-kamer geopend in Hotel Haarhuis

Nederlands Openluchtmuseum-kamer voert hotelgasten terug naar de jaren ‘50
 
Op 7 juli 2014 openden BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis-directeur Arjen de Vries en Willem Bijleveld, directeur Nederlands Openluchtmuseum een unieke nieuwe gastenkamer in het Arnhemse hotel. De Nederlands Openluchtmuseum-kamer voert de gasten zestig jaar terug in de tijd. De inrichting is vintage-jaren ’50 en verworven in samenwerking met conservatoren van het museum. Door het levensechte fotobehang wanen de gasten zich in de gezellige arbeiderswoning uit Tilburg in het museum.  

Lees meer

Horeca Openluchtmuseum 60% EKO-gecertificeerd
15/01/14

Horeca Openluchtmuseum 60% EKO-gecertificeerd

Het Nederlands Openluchtmuseum ontving op 15 januari 2014 tijdens de Horecava het EKO 60% certificaat. De museumrestaurants van het Openluchtmuseum vormen samen het grootste horecabedrijf van Nederland dat het EKO-certificaat mag voeren. Op acht locaties op het museumterrein in Arnhem genieten jaarlijks ruim een half miljoen gasten van eten waaraan maximale aandacht is besteed.

Tijdens de Horecava te Amsterdam reikte bestuurslid Kees Scheepens van Stichting EKO-Keurmerk het 60% EKO-certificaat uit aan horecamanager Eugène Cox van het Openluchtmuseum.

Lees meer