10/11/14

Samenwerking met Volvo voor winterpromotie

Volvo Henk Scholten uit Arnhem en het Openluchtmuseum hebben voor komende winter de handen ineengeslagen. De bestickerde Volvo V40/D4 (190 PK en slechts 14% bijtelling) is ter beschikking gesteld aan de Sales afdeling van het museum en zal deze winter zichtbaar zijn in en rondom Arnhem.

Op de Volvo wordt de sfeervolle winterperiode in het museum, die vanaf 29 november van start gaat, onder de aandacht gebracht. Beide Arnhemse bedrijven zijn er van overtuigd dat de merken elkaar, vanwege hun regionale bekendheid, versterken en zijn trots op deze eerste samenwerking.

Geniet van de winterse sferen met collega's of relaties

Het sfeervolle winterse museumpark leent zich bij uitstek voor een borrel of (zakelijke) bijeenkomst met uw familie en vrienden, relaties of collega's. U kunt alleen gebruik maken van een van de sfeervolle locaties in het Openluchtmuseum, of ga samen op ontdekkingstocht door het museum. Dat kan op eigen gelegenheid, tijdens een rondleiding of kies uit een van de hartverwarmende winterarrangementen.