Relatie avond met link seizoen in trek in het Openluchtmuseum

Asperge avond
Rexel, distributeur van elektrotechnische materialen, hield 28 mei a.s. voor 200 gasten een ‘Asperge avond’ in het Openluchtmuseum. De barbecue werd gecombineerd met een buffet met o.a. verschillende aspergegerechten waarna er in het Paard van Marken in het museum een beurs is met mogelijkheid tot netwerken. Beleggingsmaatschappij Den Haan maakte op 19 mei j.l. na een rondleiding door het museumpark gebruik van het speciaal door onze chef-kok en zijn team samengestelde seizoensbuffet “Het nieuwe leven” met o.a. geroosterde kalfsrollade, met een lavendelsaus en een stamppot van raapstelen en lente-ui.

Lentekriebels, zomersproeten, herfstbuien en wintertenen
Elk jaar besteedt het Openluchtmuseum aandacht aan een thema. Er worden verhalen verteld en in het park is van alles rond het thema te beleven. Dit jaar ervaren bezoekers en zakelijke gasten hoe de vier seizoenen van invloed waren op het dagelijkse leven vroeger. Van gemarmerde eieren en boterlammetjes in de lente, schapenscheren in de zomer, oogstbier en stroop proeven in de herfst en knisperende witte sneeuw op de daken van onze boerderijen, waar winterwerk wordt getoond.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Sales & Reserveringen via 026-3576123 of vul het contactformulier in.