26/07/16

Pokémon jacht is geopend in het Openluchtmuseum

In de 19e eeuw begon het jachtseizoen op (gevleugeld) wild rond half augustus. Tegenwoordig grijpt de Pokémon GO rage grif om zich heen en is aanbeland in het museum.

Nu zijn we bij het Openluchtmuseum natuurlijk vóór buitenspelen. Want wat is er leuker dan buiten ontdekken en samen spelen? Pokémon GO is eigenlijk buitenspelen 2.0 en een perfecte combinatie met ons 44 hectare grote park!

Ontdek het museum, ga 100 jaar terug in de tijd, leer alles over hoe we vroeger speelden en leefden en... vang ondertussen wilde Pokémon!

Pokémon = Gratis ijsje

Vanaf dinsdag 26 juli t/m 7 augustus kan iedere enthousiaste Pokémon trainer na het vangen van Pokémon in het museumpark een gratis knijpijsje van NICE komen halen!

Wat moet je doen?
Ga op jacht in ons 44 hectare grote park, bezoek de Pokémon Gym in de Kasteelboerderij en vang bijzondere Pokémon. Post een screenshot van een Pokémon in het museumpark op onze Facebookpagina (of tag je afbeelding op Instagram of Twitter) en laat deze zien in de museumwinkel bij de Entree. Dan ontvang je gelijk een heerlijk verfrissend ijsje van NICE! Een welverdiende break tussen al het vangen door. Geen social media account? Laat dan de Pokémon in je Pokédex zien. Let op: 1 ijsje per persoon!

Pokémon GO event op dinsdag 2 augustus
Op dinsdag 2 augustus is het wereld vriendendag en daarom willen we iedereen uitnodigen om met zijn en haar vrienden naar het Openluchtmuseum te komen voor een heus Pokémon GO event. Vanaf 13.00 uur zullen we meerdere Lure modules inzetten, waardoor we extra veel wilde Pokémon naar ons museumpark lokken. Dus grijp je kans en kom ze vangen! (Je kunt dan ook nog een ijsje komen halen!).

Tip: bij veel boerderijen zijn Pokémon te vinden en sla vooral de gym bij onze Kasteelboerderij niet over.

Uiteraard heb je dan wel een geldig toegangsbewijs nodig.  Bestel direct online tickets met €1,- korting:

Bestel direct tickets