28/03/13

Openluchtmuseum ziet toename zakelijk events met familiaire invulling

Bedrijfsuitjes dragen bij aan de verbondenheid van werknemers met elkaar en met het bedrijf. Het Nederlands Openluchtmuseum ziet daarbij een toename in het aantal zakelijke events waarbij ook partners of zelfs de hele familie mee mag komen. Vorig jaar hielden verschillende bedrijven al hun zakelijke event gecombineerd met een partnerprogramma of familiedag in het Openluchtmuseum, waar jong en oud geprikkeld worden door de levende historie. Dit jaar trapt de Vereniging Officieren Logistieke Dienst, VOLD, af met een gecombineerd event.

Impact zakelijk event met familie groter dan zonder
Steeds meer bedrijven kiezen voor de combinatie van een zakelijk event met familiaire invulling, omdat het uitje thuis nog regelmatig wordt besproken en zo de inhoudelijke boodschap beter blijft hangen. Dit beaamt Anoushka Moes van de TROS: ‘Het Openluchtmuseum stond als mogelijke locatie voor een bijeenkomst van onze Ledenraad met partners al wat langer op het lijstje. Omdat het lukte om voor iedereen een leuk en interessant middagprogramma te organiseren, heb ik voor deze locatie gekozen. De gasten hebben een blije herinnering aan een mooie dag met fijne mensen waar ze langer over napraten’.

Ledenvergadering voor leden VOLD, speurtocht voor de familie
13 april 2013 houdt de Vereniging Officieren Logistieke Dienst, VOLD, zijn Algemene Ledenvergadering in combinatie met een familiedag in het museum. Tijdens de ledenvergadering hoeven de echtgenotes en de kinderen zich niet te vervelen. Zij gaan op speurtocht door het museum. Aan het eind van de middag draait in de moderne tijdscapsule HollandRama exclusief een voorstelling voor de gasten van VOLD, waarna de dag wordt afgesloten met een biologisch buffet in de sfeervolle Kasteelboerderij.

>> Lees meer over het organiseren van een bedrijfsevenement

Meer informatie
Neem voor meer informatie of reservering contact op met de afdeling Sales & Reserveringen. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op 026-3576123. Of mail naar res@openluchtmuseum.nl.