24/11/14

Openluchtmuseum verlaagt schoolprijzen

Een dag Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een kennismaking met het leven, de sfeer en de omstandigheden van vroeger. Om daar zoveel mogelijk uit te halen zijn er voor het basis- speciaal- en voortgezet onderwijs schoolprojecten ontwikkeld, die leerlingen laten kennismaken met het verleden. Door te kijken, maar vooral door zelf mee te doen wordt vroeger een belevenis. Vanaf het zomerseizoen, 1 april 2015, verlaagt het museum alle schoolprijzen voor leerlingen. Vanaf € 3,50 per leerling komt de geschiedenis dichterbij dan ooit.

Drie keuzemogelijkheden voor museumbezoek
Voor veel scholen is de combinatie van leren, ontdekken en plezier maken in het Openluchtmuseum een perfecte invulling van het jaarlijkse schooluitje. In het museum is genoeg ruimte en er is veel te doen en te beleven.
  1. Museumlessen: Het museum wordt alleen voor een museumles bezocht, zonder aansluitend museumbezoek.
  2. Schoolreisje A: Aan het museumbezoek kan een educatief project worden toegevoegd.
  3. Schoolreisje B: Leerlingen kunnen op eigen houtje het museum ontdekken (incl. een gratis speurtocht).

Inclusief parkeren en begeleiders gratis

Om het bezoek voor u nog aantrekkelijker te maken, hebben de begeleiders in 2015 gratis entree en vervallen de parkeerkosten.

Meer informatie

Lees meer over de mogelijkheden voor het Basisonderwijs of het Voortgezet Onderwijs. Of vraag meer informatie aan via de afdeling Sales & Reserveringen via res@openluchtmuseum.nl of bel 026-3576123.