01/09/14

Openluchtmuseum speelt in de herfst in op vraag All-in arrangementen

Het Nederlands Openluchtmuseum merkt dat organisatoren tijdens hun zoektocht naar een locatie voor hun uitje nog goed op de kosten letten. “Bedrijven hebben vaak maar één jaarlijks bedrijfsuitje of personeelsfeest en die moet iedereen aanspreken voor een zo laag mogelijke prijs. Een vooraf gemaakte selectie van mogelijkheden met daarbij een all-in prijs schept een duidelijke verwachting,” vertelt Margo Braafhart, Sales. Speciaal voor de herfst – periode van 1 september t/m 26 oktober 2014 – biedt het museum twee all-in arrangementen aan.

Herfstaanbiedingen
Of het nu gaat om een familiereünie of een bedrijfsuitje, in het Openluchtmuseum levert de verzamelde historie altijd een bijzondere bijdrage aan de dag. Voor €59,95 p.p is een arrangement inclusief handboogschieten, beugelen en een biologisch herfstbuffet te boeken. Voor €69.95 p.p. zorgen de partyplanners van het museum voor een bijzonder avondfeest dat op rolletjes loopt. De verstilde sfeer in het prachtige groene museumpark geeft elk feest een exclusief karakter. Gasten hoeven alleen maar te genieten.

>> Lees meer op openluchtmuseum.nl/bezoek-met-groep/aanbiedingen/