24/05/12

Openluchtmuseum "Leukste Uitje van Gelderland"

Arnhem, 24 mei 2012 - Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag maakte hoofddirecteur Guido van Woerkom bekend dat het Nederlands Openluchtmuseum is verkozen tot Leukste Uitje van Gelderland. Ruim 50.000 leden van de ANWB hebben hun stem uitgebracht via ‘Het Land van ANWB’. Attractiepark Toverland in Sevenum ontving de prijs voor het Leukste Uitje van Nederland.

Arnhem, 24 mei 2012 - Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag maakte hoofddirecteur Guido van Woerkom bekend dat het Nederlands Openluchtmuseum is verkozen tot Leukste Uitje van Gelderland. Ruim 50.000 leden van de ANWB hebben hun stem uitgebracht via ‘Het Land van ANWB’. Attractiepark Toverland in Sevenum ontving de prijs voor het Leukste Uitje van Nederland.

Pien Rommens, hoofd marketing van het Openluchtmuseum nam de prijs in ontvangst. 'Het is fantastisch om, juist in het jaar dat wij ons eeuwfeest vieren, zo'n 'cadeau' van waardering te mogen ontvangen van de ANWB-leden'. Andere Gelderse genomineerden waren Apenheul en Familiepark Koningin Juliana Toren uit Apeldoorn.

Ruim 100 vertegenwoordigers van uitjes uit heel Nederland hadden zich in Den Haag verzameld om te horen of hun uitje tot nummer 1 was gekozen in de categorie landelijk, provincie of innovatie. De winnende uitjes zijn het best beoordeeld door ANWB-leden.