24/10/13

Openluchtmuseum introduceert all-in winterarrangementen

Speciaal voor de komende winterperiode heeft het Openluchtmuseum twee speciale all-in winterarrangementen samengesteld voor groepen vanaf 20 gasten. Medewerkers, relaties of familieleden ervaren in het museum tijdens deze arrangementen de unieke museale wintersfeer.

Schaatsen of Barre wintertocht met Stamppottenbuffet
De schaatsbaan is al zes jaar een groot succes. Sfeervolle verlichting, oud-Hollandse muziek en een gezellig winterterras nodigen uit tot een toost met heerlijke glühwein. Deze winter biedt het Openluchtmuseum twee volledig verzorgde all-inn winterarrangementen aan. Met een gezamenlijke start op het winterterras, inclusief een glaasje Glühwein en de mogelijkheid om te schaatsen, is de gezellige toon gezet. Vervolgens genieten van een huisgemaakt stamppottenbuffet, inclusief drankjes en een afsluiting met een kopje koffie en lekkernij maakt deze avond tot een groot succes.

Komt u met een groep actieve collega's en/of relaties? Dan kunt u ook kiezen voor het arrangement met eerst een Barre Wintertocht en vervolgens een stamppottenbuffet.

Deze all-in arrangementen zijn dagelijks te reserveren van 30 november t/m 13 december (m.u.v. zaterdagen en zondagen).

>> Lees meer over mogelijkheden in de winter

>> Bekijk het arrangement Schaatsen en Stampottenbuffet

>> Bekijk het arrangement Barre Wintertocht en Stampottenbuffet

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Sales & Reserveringen via telefoonnummer 026-3576123 of via het contactformulier.