Nog ... weken

Nog ... weken

Het Nederlands Openluchtmuseum werkt aan de toekomst. De entree ondergaat momenteel een grote metamorfose en medio 2017 wordt hier de tentoonstelling van de Canon van Nederland geopend. In deze tentoonstelling - die de hele benedenverdieping van het entreegebouw beslaat - maar ook in het museumpark verbindt het museum de geschiedenis van ons dagelijks leven met de grote gebeurtenissen uit de Nederlandse historie. 

Als straks de deuren van het 'Canongebouw' opengaan, stap je in een uniek stukje Nederland waar je dichterbij de geschiedenis komt dan ooit. De vertrouwde verhalen van vroeger zijn in een nieuwe frisse jas gestoken en verleden, heden en toekomst komen samen. 

Die 'nieuwe jas' nemen we letterlijk en daarom nemen we met ingang van het zomerseizoen 2016 afscheid van het oude logo en huisstijl. Het nieuwe logo verwijst naar de functie van het Openluchtmuseum, midden in de samenleving. De 'O' staat centraal en het patroon er omheen is geïnspireerd op patronen die we ook in onze collectie zien. Het kleurenpatroon is opgefrist maar refereert nog steeds naar de kleuren van de Nederlandse vlag.

Vanaf 1 maart 2016 zullen de nieuwe huisstijl en het logo ook op deze website zichtbaar zijn.
Delen