19/07/16

Museumkaartactie: Maak je eigen Anansi spin

Speciaal voor de kids met een museumkaart is er een leuke actie, met als beloning een lekker ijsje! Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder.

Ken je Anansi? Het is een slimme, sluwe spin met magische krachten waarover vele verhalen bestaan, die eeuwenlang van generatie op generatie werden doorgegeven. Onder de Anansiboom in de Tuinkoepel van het Nederlands Openluchtmuseum kun je elke week - doorlopend op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen - luisteren naar de grappige verhalen uit de Afro-Caribische vertelcultuur. In de hoofdrol? De spin Anansi!

Knutsel een spin
Voor kinderen met een Museumkaart begint de pret al thuis: je kunt nu meedoen met een wedstrijd speciaal voor junior Museumkaarthouders: knutsel je eigen Anansi-spin. Maak voordat je naar het museum gaat thuis een mooie Anansi-spin. Lever 'm (met je naam, leeftijd, telefoonnummer en mailadres) in bij de ingang van het museum en ontvang meteen een bon voor een gratis fruitijsje van NICE. Ook maak je kans op een mooi verrassingspakket. Op 31 augustus wordt de winnaar bekendgemaakt op de website van het Openluchtmuseum. Deze aanbieding is exclusief voor kinderen t/m 12 jaar met een Museumkaart en geldt tot en met 28 augustus 2016 (1 bon per museumkaart).

Nog geen museumkaart? Bekijk hier de voordelen van een lidmaatschap.