07/05/15

Mooiste secretaresse gezocht

Kom naar de locatiedag op 28 juni in het Openluchtmuseum

Op secretaressedag vond het jaarlijkse secretaressecongres van het Radboudumc weer plaats. Secretaresses konden bij de stand van het Nederlands Openluchtmuseum op de foto als collega Nel uit de jaren '50. Het leukste portret en de leukste groepsfoto kregen op donderdag 7 mei een vergroting uitgereikt. Dit initiatief van het Openluchtmuseum is onderdeel van een campagne om secretaresses op een ludieke manier in aanraking te laten komen met de zakelijke mogelijkheden van het museum.

Afsluitende locatiedag op zondag 28 juni
Rondom secretaressedag blogde collega Nel op groetjesvannel.nl over haar herrinneringen. En konden secretaresses voor hun collega een vrijkaart voor het museum aanvragen en als bedankje voor hun attentie ontvingen ze zelf een cadeautje.
Als afsluiter organiseert het Openluchtmuseum op zondag 28 juni een locatiedag voor alle secretaresses werkzaam in Nederland. Een dag boordevol inspiratie. Om ideeën op te doen, je te verbazen, mooie plekjes en locaties te ontdekken. Maar vooral... om te genieten. Natuurlijk kunnen secretaressen ook als Nel op de foto. Ondertussen genieten de verkering, kinderen of vriendinnen van vertier in het park.

Lees meer over de inspiratiedag voor alle vriendinnen van Nel op zondag 28 juni van 11.00-14.00 uur op openluchtmuseum.nl/locatiedag.