04/09/14

Miniconcert Herman van Veen tijdens Beleef Landleven

Herman van Veen behoeft geen introductie meer. Op zaterdag 6 september komt hij naar het Nederlands Openluchtmuseum voor een miniconcert van een uur tijdens het evenement Beleef Landleven. Het optreden begint zaterdag 6 sept. om 14.00 uur bij de Van Gend en Loos loods in het museum. Aansluitend is er gelegenheid om zijn nieuwe boek “Een Ogenblik” door hem te laten signeren.

Beleef Landleven op 5, 6 en 7 spetember 2014 is een uniek evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. In het idyllische Openluchtmuseum in Arnhem ervaart u het magazine Landleven in drie dimensies: zien, beleven en doen.

Bezoekersinformatie
Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem

Toegangsprijzen
Entree volwassenen € 15,70 p.p.
Entree kinderen (4 t/m 12 jaar) € 11,- p.p.
Kinderen (0 t/m 3 jaar) Gratis
Passe-partout € 23,50 (bezoek 2 dagen lang Beleef Landleven)

NB: De dag-entree voor het Nederlands Openluchtmuseum is inbegrepen bij de prijs van Beleef Landleven. Museumkaarthouders en Vrienden van het Nederlands Openluchtmuseum hebben gratis toegang.

Vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 september van 10.00 uur tot 17.00 uur
Beleef Landleven is een initiatief van het magazine Landleven en wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Openluchtmuseum.