18/04/13

Inschrijving Maand van de Geschiedenis gestart

De inschrijving voor de Maand van de Geschiedenis 2013 is gestart. De organisator van de Maand van de Geschiedenis, het Nederlands Openluchtmuseum, nodigt instellingen, zoals musea, archieven, bibliotheken, historische verenigingen, filmhuizen en gemeenten uit om in oktober een activiteit te organiseren rondom het thema Vorst & Volk. Aanmelding kan via www.maandvandegeschiedenis.nl.

Dit jaar organiseert het Rijksmuseum weer de Nacht van de Geschiedenis op 5 oktober.