12/01/15

Goede start voor Openluchtmuseum met zakelijke partij Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen

Donderdag 8 januari 2015 ontving de afdeling Sales&Reserveringen van het Nederlands Openluchtmuseum 60 directiesecretaressen, aangesloten bij de NVD – de Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen - regio Gelderland. Het Openluchtmuseum is sinds 1 januari 2015 begunstiger van de NVD en sponsorde de bijeenkomst. “Voor het museum is de NVD een belangrijke partij, omdat ongeveer de helft van alle zakelijke boekingen die er gemaakt worden, geboekt worden door secretaressen. Daarnaast vertegenwoordigen de secretaressen bedrijven waarmee het museum graag in contact komt” vertelt Margo Braafhart, Sales.

De avond stond in het teken van netwerken, kennis delen en inspireren. De secretaressen konden tijdens deze avond het museum ‘’beleven’’. Hiermee werd de meerwaarde van vergaderen in het museum zoveel mogelijk benadrukt. Zo werden de secretaressen ontvangen in de wintertent bij de ijsbaan, bezochten zij een exclusieve voorstelling van HollandRama en genoten zij van de winterse sfeer in combinatie met alle verlichte huisjes tijdens een ritje in een van de historische trams. In de Kasteelboerderij stond na de workshop ‘’Verminder Stress’’ een huisgemaakt stamppottenbuffet klaar en werd de avond afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Met een goed gevulde informatiemap togen de secretaressen huiswaarts. “De Kasteelboerderij van het Openluchtmuseum is een prachte locatie voor een (zakelijke) bijeenkomst “,concludeert Monica Isik-Dingelhoff, directiesecretearesse bij Dura Vermeer en regiobestuurder bij de NVD op onze Linkedin bedrijfspagina.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Sales&Reserveringen via 026-3576123 of mail res@openluchtmuseum.nl