GMB vierde 50-jarig jubileum in Nederlands Openluchtmuseum

GMB vierde 50-jarig jubileum in Nederlands Openluchtmuseum

Link naar 50 jaar GMB
Het museum was tijdens de relatie dag het toneel voor een informatiemarkt en jubileumcongres: ‘Top in de sector water!’ met o.a. Gerrit-Jan van de Pol, algemeen directeur GMB en Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland. Volgens PR-medewerker Rianne van Amersfoort van GMB is het event zowel door relaties als personeel erg gewaardeerd: ‘De ambiance van het park samen met de moderne aankleding in de boerderijen was een mooie combinatie om de link te leggen naar 50 jaar GMB.’

Deel museumpark ingericht als evenemententerrein
2 hectare van het ruim 40 hectare grote museumpark werd tijdens de twee dagen omgetoverd als evenemententerrein waar verschillende activiteiten plaatsvonden. Na een wandeling door het museumpark werden gasten verwelkomt op het terrein tussen de grote boerderijen uit het hoge noorden Midlum en Beertha die voor de gelegenheid chique waren versierd.

Herinneringen ophalen
De samenwerking tussen GMB en het museum om gasten herinneringen op te laten halen aan 50 jaar GMB werd versterkt door o.a. de voertuigen uit het verleden, stands met een informatiemarkt, picknicktafels en eet/drinktenten die op de weides stonden. Tijdens de personeelsdag werd het hele park betrokken tijdens activiteiten zoals het smokkelspel, kindersmeden, bierproeverij en er was een speciale GMB route gemaakt langs aanknopingspunten in het museumpark. ‘s Avonds kon iedereen genieten van een barbecue van de BBQ Fabriek.

Geen onbekenden
Leuke bijkomstigheid is dat GMB en het museum geen onbekenden zijn: een aantal jaar geleden heeft GMB de Zaanse vijver vernieuwd en in 2007 maakten ze kennis met de zakelijke mogelijkheden van het museum tijdens een nieuwjaarsreceptie.

Meer informatie
Vraag meer informatie aan over uw zakelijk event in het Openluchtmuseum bij de afdeling Sales en Reserveringen via telefoonnummer 026-3576123 of mail naar res@openluchtmuseum.nl.

>> Bekijk dit en meer eventnieuws op www.eventbranche.nl of www.events.nl 

Delen