Gelderland levert je mooie streken deze herfst

De commercials worden uitgezonden van vrijdag 4 tot en met zondag 13 oktober via de STER op Nederland 1, 2 en 3. De tv-commercials worden ondersteund door een serie radiocommercials die de hele maand oktober worden uitgezonden op Radio 1, Q-Music en Skyradio. Moment van uitzending is telkens  in de ochtend- en avondspits, namelijk maandag tot en met vrijdag tussen 06.30 en 9.00 uur en tussen 16.30 en 19.00 uur.

Website geldersestreken.nl

Alle reclame-uitingen verwijzen naar www.geldersestreken.nl. Hiervoor is een speciale herfst-actieportal ontwikkeld. Hier kan men tips voor de herfst vinden voor een dagje uit, weekendje weg of vakantie.

Gelderland levert je mooie streken…
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem werkt samen met andere toeristisch-recreatief bedrijfsleven, RBT’s en de provincie Gelderland aan de profileringscampagne "Gelderland levert je mooie streken…".

Bekijk en/of beluister hier de commercials

Herfsttips in het Openluchtmuseum