08/04/15

Dagje Openluchtmuseum voor knappe koppen

Leerlingen van tien basisscholen hebben dankzij hun rekentalent een dagje uit gewonnen naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Voor hun hele klas welteverstaan.

Knappe koppen uit kleutergroepen, de onder- en bovenbouw van 188 scholen in Nederland beten zich tijdens de Grote Rekendag 25 maart j.l. vast in sommen die het museum had toegestuurd. Klassen die de juiste oplossing inleverden, maakten daarmee kans op een dagje uit met het hele stel. Die uitdaging gingen veel scholen aan. Zo’n gratis uitstapje naar het museum dat traditioneel tot één van de meest favoriete bestemmingen voor het basisonderwijs behoort, maakte het wel even de moeite waard de hersenen te kraken.

Vijf winnende scholen komen uit de omgeving van Arnhem. Zij hebben de Museumles gewonnen. Een compleet uitstapje, levende les op locatie in het spannende museumpark! De vijf andere scholen hebben de schoolreis gewonnen. Een hele dag uit met alle kinderen van de klas, een uitstapje dat al bij generaties op rij in het geheugen staat gegrift.

Lees meer over de onderwijsmogelijkheden in het Openluchtmuseum op www.openluchtmuseum.nl/bezoek-met-groep/basisonderwijs of neem contact op met de afdeling Sales & Reserveringen via 026-3576123.