03/12/14

Business Breakfast club Ronald McDonald huis Arnhem maakt kennis met Openluchtmuseum

Dinsdag 2 december 2014 vond de Business Breakfast club, gekoppeld aan het Ronald McDonald huis Arnhem dat vorige week zijn lustrum vierde, plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. De 80 zakelijke gasten uit de regio werden ontvangen in het sfeervol verlichte winterse museumpark met mini ontbijthapjes.

“Lid zijn van een business club dat een goed doel als het Ronald McDonald huis ondersteunt, zorgt voor onderlinge verbondenheid onder de leden. De leden treffen elkaar tien keer per jaar tijdens een ontbijtbijeenkomst, die elke keer door een ander lid en op een andere locatie wordt georganiseerd. Naast het feit dat het Openluchtmuseum graag een steentje bijdraagt aan het goede doel en deze bijeenkomst daarom graag wilde sponsoren, is het tevens een goede manier om de leden van de Breakfast club kennis te laten maken met de zakelijke mogelijkheden van het museum” vertelt Margo Braafhart van de afdeling Sales. "Daarnaast vinden we het fijn dat we de mogelijkheid hadden om het huis 40 vrijkaarten voor een bezoek aan het museum te overhandigen. Omdat het Ronald McDonald Huis tegenwoordig ook een hotelfunctie heeft, is dit voor het management van het huis een mooi presentje om in deze periode van het jaar uit te kunnen reiken aan hun gasten."

Bedrijfsuitjes in het Openluchtmuseum
De leden werden welkom geheten door directeur Willem Bijleveld, die uitlegde wat het museum zo uniek maakt voor bedrijfsuitjes: “Alles in het museum is authentiek. Met meer dan 500.000 bezoekers op jaarbasis is het museum het drukst bezochte museum buiten de randstad. Dat geeft aan dat Nederlanders op zoek zijn naar authenticiteit, verbondenheid met het land waar ze wonen en hun geschiedenis. De koppeling met commerciële mogelijkheden is eindeloos. Op verschillende ontvangstlocaties kunnen gasten onderling bijpraten en tijdens een ritje in de tram, een rondleiding of een activiteit wordt de teamband versterkt. De producten van het museum (’t Goeye Goet), zoals het huis gebrouwen bier of handgeschept papier kunnen gepersonaliseerd worden met bedrijfslogo’s en worden door bedrijven regelmatig uitgegeven als bedankje .”

Winterarrangementen
Deze winter gaan bezoekers van het Openluchtmuseum terug in de tijd. Van 29 november tot en met 11 januari wordt het hele park sfeervol verlicht en zijn er voor groepsbezoekers speciale winterse activiteiten opgezet.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Sales & Reserveringen via het contactformulier of 026-3576123.