Arnhemse Stadsgedichten onthuld in Hotel Haarhuis

Hotel Haarhuis - hét Stadshotel van Arnhem - wil zijn binding met de stad terug laten komen in het gehele hotel. Zo zijn alle hotelkamers voorzien van foto’s van de stad. Stadsdichter Jesse Laport maakte een vijftal gedichten over de stad Arnhem.

Als cadeau voor opening van de nieuwe hotelvleugel van Hotel Haarhuis bood het Openluchtmuseum aan om de stadsgedichten door hun ambachtslieden te laten schilderen op de muren. Hiermee ontstond een mooie samenwerking tussen twee Arnhemse ondernemingen.

Samenwerking Nederlands Openluchtmuseum
Inmiddels zijn Hotel Haarhuis en het Nederlands Openluchtmuseum gestart met een nieuw project, namelijk de realisatie van een unieke Openluchtmuseum-kamer. Deze unieke themakamer wordt ingericht worden in de stijl van eind jaren ’50 en wordt dit voorjaar nog geopend in hét stadshotel van Arnhem.