Arnhemse MuseumJeugdUniversiteit werft studenten (8- 12 jr)

In het Openluchtmuseum ontdekken ze hoe mensen vroeger woonden. Hadden ze wel WC-papier eigenlijk? In Museum Bronbeek kijken ze over de schouder van een oorlogsfotograaf en ontdekken wat je nu werkelijk ziet op de foto, het Nederlands Watermuseum laat beleven hoe astronauten hun plas in thee veranderen en in Museum Arnhem onderzoeken ze waarom kunstenaars vaak zelfportretten maken. Tenslotte bekroont Airborne Museum Hartenstein de reeks met een werkcollege over medailles. Welk verhaal vertellen die imposante decoraties eigenlijk?

Inschrijven
Studenten (8 t/m 12 jaar) schrijven in voor de reeks van vijf werkcolleges. De totale kosten bedragen € 25,--. De colleges zijn op zondag 20 september, 11 oktober, 8 november, 13 december en 10 januari en duren van 11.15 tot 12.45 uur. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.museumjeugduniversiteit.nl

Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
www.openluchtmuseum.nl, 026-3576111, info@openluchtmuseum.nl