26/02/14

Arnhems Midzomeravond Festival 5 jaar onder dak in Openluchtmuseum

Op 25 februari 2014 ondertekenden Ben van Moerkerk en Huub Hiddema van Stichting AMZAF en Jaap de Jong van het Nederlands Openluchtmuseum een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Hiermee spreken beide partijen af AMZAF - Arnhems Midzomeravond Festival – t/m 2018 gezamenlijk te organiseren. Op zaterdag 21 juni a.s. vindt de vierde editie van AMZAF plaats.

AMZAF – Arnhems Midzomeravond Festival - biedt jong aanstormend toptalent een uniek podium om zich te presenteren aan het grote publiek. Dans, pop, rock, klassiek, rap, hiphop, DJ’s, theater, woordkunst, bezoekers van het festival maken kennis met een grote variëteit aan cultuur van hoog niveau.

De eerste editie van AMZAF was in 2011 op initiatief van Kiwanis Club Arnhem. Onder het Kiwanis-motto ‘serving the children of the world’ biedt AMZAF kansen aan jong talent. Het Nederlands Openluchtmuseum biedt een prachtige locatie die in alle opzichten aansluit bij AMZAF. Jong talent in een historische omgeving met een onovertroffen sfeer biedt hét recept voor een grote artistieke toekomst.

De eerste namen – AMZAF 21 juni 2014
Na succesvolle optredens in 2013 zijn ze ook dit jaar weer aanwezig op AMZAF: de winnaars van Kunstbende en Q-Night. Check de website www.amzaf.nl voor updates, volg @amzaf_NL op twitter en of like ons op facebook www.facebook.com/amzaf.nl.