22/06/15

AMZAF Young Talent Festival, een verborgen schat in Gelderland

zaterdag 11 juli, Nederlands Openluchtmuseum Arnhem.

Hartje zomer, 11 juli vanaf 17:00 uur, vindt in Arnhem een prachtig festival plaats: AMZAF Young Talent Festival. Toekomst ontmoet geschiedenis op een unieke locatie, het Nederlands Openluchtmuseum. Toffe optredens van jong talent op verrassende historische locaties. Een rockband op een laadperron, een theatergroep in een oude boerderij en een jazzband in een kerkje: het kan op AMZAF!

Wie denkt aan het Openluchtmuseum verwacht misschien zeemanskoren, volksdansen en oude ambachten van vroeger. Dán word je verrast op zaterdag 11 juli! Niet de grote namen en golden oldies betreden de acht podia, maar juist de talenten van de toekomst. Het festival is verrassend, intiem en nergens mee te vergelijken. Een verborgen schat in de provincie Gelderland.

De artiesten op AMZAF Young Talent Festival verdienen hun sporen as we speak. Of het nu gaat om finalisten van klassieke concoursen (Victor Koning, landelijk finalist Prinses Christina Concours) of ontdekkingen van moderne muziekprogramma’s (Ruben Annink, finalist v De Beste Singer-Songwriter van Nederland), ze staan op AMZAF!

Diverse regionale talentenfestivals (zoals Q-night) zijn vertegenwoordigd op het museumterrein en ook liefhebbers van rap, dans, theater en cabaret/spoken-word komen aan hun trekken. Op AMZAF proeven festivalgangers kennis van - voor hen - nieuwe muziek en cultuur. Natuurlijk is er ook aan (biologisch) eten en drinken gedacht. De ongedwongen sfeer tijdens de optredens, het lekkere eten en de prachtige omgeving van het museumpark maken het een onvergetelijke avond.

Wanneer : zaterdag 11 juli 2015
Waar : Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Hoe laat : Terrein open - 17:00 uur, aanvang 19:00 uur. Einde: 00.00 uur
Tickets : Volwassenen (13+) € 12,50, Kinderen tot 13 jr € 5,00 en met museumkaart gratis. Ticketverkoop via kassa Openluchtmuseum of http://www.amzaf.nl/tickets