AMZAF Young Talent Festival, een verborgen schat in Gelderland

De artiesten op AMZAF Young Talent Festival verdienen hun sporen as we speak. Of het nu gaat om finalisten van klassieke concoursen (Victor Koning, landelijk finalist Prinses Christina Concours) of ontdekkingen van moderne muziekprogramma’s (Ruben Annink, finalist v De Beste Singer-Songwriter van Nederland), ze staan op AMZAF!

Diverse regionale talentenfestivals (zoals Q-night) zijn vertegenwoordigd op het museumterrein en ook liefhebbers van rap, dans, theater en cabaret/spoken-word komen aan hun trekken. Op AMZAF proeven festivalgangers kennis van - voor hen - nieuwe muziek en cultuur. Natuurlijk is er ook aan (biologisch) eten en drinken gedacht. De ongedwongen sfeer tijdens de optredens, het lekkere eten en de prachtige omgeving van het museumpark maken het een onvergetelijke avond.

Wanneer : zaterdag 11 juli 2015
Waar : Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Hoe laat : Terrein open - 17:00 uur, aanvang 19:00 uur. Einde: 00.00 uur
Tickets : Volwassenen (13+) € 12,50, Kinderen tot 13 jr € 5,00 en met museumkaart gratis. Ticketverkoop via kassa Openluchtmuseum of http://www.amzaf.nl/tickets