Kies een categorie:
17/01/13

380 zakelijke evenementen in 2012 in het Openluchtmuseum

Maar liefst 524.000 bezoekers ontving het Openluchtmuseum tijdens het 100jarig bestaan. 10% van deze bezoekers komt met een groep op bezoek. Directeur Pieter-Matthijs Gijsbers over dit succesvolle jaar: “Grote groepen en bedrijven zijn betrokken bij het Openluchtmuseum. Dit heeft geleid tot een partnership met o.a. Landleven, dat veel individuele bezoekers aantrok. Daarnaast vonden er meer dan 380 zakelijke bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, vergaderingen en evenementen plaats in het museum."

Lees meer

Horeca Openluchtmuseum EKO-gecertificeerd
08/01/13

Horeca Openluchtmuseum EKO-gecertificeerd

Arnhem. 7 januari 2013 - Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is tijdens de Horecava gecertificeerd voor het EKO-keurmerk Horeca. Dit betekent dat een aanzienlijk deel van de inkoop van gecontroleerd biologische herkomst is.

Lees meer

Openluchtmuseum wint Zoover Award voor 'Beste Museum'
23/10/12

Openluchtmuseum wint Zoover Award voor 'Beste Museum'

Arnhem, 23 oktober 2012 - Het Nederlands Openluchtmuseum is het best gewaardeerde museum van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen het museum gemiddeld met een 8,7. Daarmee wint het Nederlands Openluchtmuseum de Zoover Award voor Beste Museum 2012.

Directeur Pieter-Matthijs Gijsbers nam vandaag in het museum deze publieksprijs in ontvangst. "Wij luisteren graag naar wat onze bezoekers van het museum vinden. Complimenten, maar ook suggesties en klachten worden door ons zeer serieus genomen. Daarbij worden platforms als Zoover steeds belangrijker. Wij zijn bijzonder trots op deze Zoover Award, een kroon op ons werk." Aldus Gijsbers. (Foto: Erik de Brouwer)

Lees meer