Kies een categorie:
28/03/13

Openluchtmuseum ziet toename zakelijk events met familiaire invulling

Bedrijfsuitjes dragen bij aan de verbondenheid van werknemers met elkaar en met het bedrijf. Het Nederlands Openluchtmuseum ziet daarbij een toename in het aantal zakelijke events waarbij ook partners of zelfs de hele familie mee mag komen. Vorig jaar hielden verschillende bedrijven al hun zakelijke event gecombineerd met een partnerprogramma of familiedag in het Openluchtmuseum, waar jong en oud geprikkeld worden door de levende historie. Dit jaar trapt de Vereniging Officieren Logistieke Dienst, VOLD, af met een gecombineerd event.

Lees meer

18/03/13

'Beleef het weer', lentekriebels in het Nederlands Openlucht

Lentekriebels, zomersproeten, herfstbuien en wintertenen. ‘Beleef het weer’ in het Openluchtmuseum vanaf Goede vrijdag 29 maart. Vroeger bepaalden de seizoenen het ritme van ons leven en ons werk. Maar nog steeds spelen de jaargetijden, bewust of onbewust, een grote rol. Van feesten, eten, werken en ontspannen tot… ons humeur. Het museumseizoen start met ‘Lentekriebels’ een sprankelend Paas-evenement over de lente en ons dagelijks leven.

Lees meer

12/03/13

Familieloop 'Rondje Nederland' dwars door het Openluchtmuseu

Arnhem, 12 maart 2013 - Op zondag 17 maart 2013 organiseert de Arnhemse atletiekvereniging Ciko '66 de 12e editie van de familieloop ‘Rondje Nederland’. Deelnemers lopen er niet alleen ‘tegen’ de tijd, maar ook dóór de tijd, want het parcours voert ze dwars door het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem. De start vindt plaats bij het Overijsselse Kadoelen. Vervolgens lopen we door Noord-Holland en langs de Zaanstreek om in de provincie Brabant het museumpark te verlaten. Door de Veluwse bossen voert het parcours de lopers via Groningen en Friesland terug naar Gelderland. Een écht Rondje Nederland dus.

Lees meer