Kies een categorie:
18/04/13

Inschrijving Maand van de Geschiedenis gestart

De inschrijving voor de Maand van de Geschiedenis 2013 is gestart. De organisator van de Maand van de Geschiedenis, het Nederlands Openluchtmuseum, nodigt instellingen, zoals musea, archieven, bibliotheken, historische verenigingen, filmhuizen en gemeenten uit om in oktober een activiteit te organiseren rondom het thema Vorst & Volk. Aanmelding kan via www.maandvandegeschiedenis.nl.

Lees meer

Laadpaal elektrische auto rijp voor het Openluchtmuseu
03/04/13

Laadpaal elektrische auto rijp voor het Openluchtmuseu

Tijdens de Love to Load-campagne van The New Motion, Nudge en Opel Nederland konden duurzame consumenten online gewenste laadlocaties aanwijzen en hier vervolgens op stemmen. Het Nederlands Openluchtmuseum is hierbij uit de bus gekomen als een van de winnaars. Op 3 april 2013 zijn twee Lolo Smart laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst op de parkeerplaats van het Openluchtmuseum.

Lees meer

03/04/13

Minister Bussemaker op werkbezoek

Op woensdag 3 april bracht minister Bussemaker van OCW een werkbezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum. Zij nam een kijkje achter de schermen van HollandRama, de bekroonde museale attractie die in de nabije toekomst een rol zal spelen in de presentatie van de Canon van de Nederlandse Geschiedenis.

Lees meer