Kies een categorie:
Draaiorgeldag Openluchtmuseum
28/05/13

Draaiorgeldag Openluchtmuseum

Op zondag 2 juni 2013 is de jaarlijkse draaiorgeldag in het Nederlands Openluchtmuseum. Bijna twintig draaiorgels zijn te gast in het museumpark te Arnhem.

Al meer dan een eeuw zorgen draaiorgels voor sfeer en gezelligheid op straat; een echt Nederlandse traditie. Jaarlijks brengt de Kring van Draaiorgelvrienden (KDV) een unieke collectie straat-, dans- en kermisorgels bijeen in het museumpark.

Lees meer

Nederlands Openluchtmuseum, meest Kidsproof museum Gelderland
22/05/13

Nederlands Openluchtmuseum, meest Kidsproof museum Gelderland

Het Nederlands Openluchtmuseum is gekozen tot meest kidsproof museum van Gelderland. Het museum kreeg een 8.4 van Museuminspecteurs in de leeftijd t/m 12 jaar. De jonge inspecteurs keken niet alleen of er speciale dingen georganiseerd worden voor kinderen, maar ook of de service goed is, de toiletten gemakkelijk te vinden en of je er lekker kunt eten en drinken.

Discovery Center Continium uit Kerkrade werd gekozen tot beste kidsproof museum van 2013. Ook in 2012 won Continium deze titel.

Lees meer

21/05/13

Uitbreiding afdeling Sales & Reserveringen Openluchtmuseum

Per 1 juni 2013 wordt de afdeling Sales & Reserveringen van het Nederlands Openluchtmuseum uitgebreid met reserveringsmedewerker Rian Velzing. Samen met vijf collega’s heeft zij als doel de zakelijke markt van het museum te profileren tot een locatie waar men niet meer omheen kan. Met de ambitie om het komende jaar meer dan 400 zakelijke evenementen te organiseren is het team compleet om met ervaring en passie deze evenementen tot in de puntjes te verzorgen.

Lees meer