Kies een categorie:
Maand van de Geschiedenis 2016: programma nu bekend
05/09/16

Maand van de Geschiedenis 2016: programma nu bekend

Het programma van de Maand van de Geschiedenis is nu bekend. Honderden culturele organisaties pakken in oktober uit met een prikkelend programma rondom het actuele thema Grenzen. De Maand van de Geschiedenis staat ook dit jaar garant voor scherpe debatten, spraakmakende sprekers, verdiepende lezingen, filmavonden, exclusieve rondleidingen, theatervoorstellingen, games, boeken, radio- en televisieprogramma’s. Het vfonds is voor de derde keer op rij hoofdfinancier van de Maand van de Geschiedenis.

Lees meer

05/09/16

Winnaars Anansi-spin

Voor junior Museumkaarthouders liep er afgelopen periode een creatieve actie. Kinderen konden hun eigen Anansi-spin knutselen. De winnaars zijn bekend!

Lees meer

Prikkel je zintuigen op het leukste buitenevenement!
31/08/16

Prikkel je zintuigen op het leukste buitenevenement!

Groenten en fruit wecken in de vaatwasser, op traditionele manier vuur maken en de lekkerste streekproducten proeven. Het magazine Landleven organiseert ter ere van haar 20-jarige jubileum een groots verjaardagsfeest tijdens Beleef Landleven 2016. De 6e editie van het familie evenement, dat van 9 t/m 11 september plaats vindt in het Nederlands Openluchtmuseum, is voor jong én oud een verrassend en sfeervol buitenevenement.Lees meer