Kies een categorie:
Openluchtmuseum speelt in de herfst in op vraag All-in arrangementen
01/09/14

Openluchtmuseum speelt in de herfst in op vraag All-in arrangementen

Het Nederlands Openluchtmuseum merkt dat organisatoren tijdens hun zoektocht naar een locatie voor hun uitje nog goed op de kosten letten. “Bedrijven hebben vaak maar één jaarlijks bedrijfsuitje of personeelsfeest en die moet iedereen aanspreken voor een zo laag mogelijke prijs. Een vooraf gemaakte selectie van mogelijkheden met daarbij een all-in prijs schept een duidelijke verwachting,” vertelt Margo Braafhart, Sales. Speciaal voor de herfst – periode van 1 september t/m 26 oktober 2014 – biedt het museum twee all-in arrangementen aan.

Lees meer

5 t/m 7 sept 2014 | Beleef Landleven in het Openluchtmuseum
19/08/14

5 t/m 7 sept 2014 | Beleef Landleven in het Openluchtmuseum

Beleef Landleven is een uniek evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. Van 5 t/m 7 september in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. 

Dit jaar is het thema ‘Op bezoek bij’. Drie dagen lang is Beleef Landleven te gast in het Nederlands Openluchtmuseum. Midden tussen authentieke boerderijen, huizen en molens, waar de tijd lijkt stil te staan, maken bezoekers kennis met het landleven van vandaag. Pure producten en gerechten, zeldzame huisdierrassen, dans, muziek en verhalen uit alle delen van ons land. In het museum en op de Beleef Landleven markt zijn demonstraties, lezingen en workshops, museumrondleidingen en kinderactiviteiten.Lees meer

Openluchtmuseum populair als onderdeel zomerkamp en zomerschool
18/08/14

Openluchtmuseum populair als onderdeel zomerkamp en zomerschool

Begin augustus gingen het internationale zomerkamp van de Orde van Malta en de eerste Radboud Summer school in Nederland van start. Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem mocht bij beide niet ontbreken op het programma. “In het midden van de week paste een dag waar je met zijn allen naar een plek kunt gaan die toegankelijk is voor alle deelnemers en waar ze zelf kunnen bepalen of ze in de zon gaan liggen, foto’s kunnen maken van Nederlandse gebouwen en gebruiken, of gaan meedoen met activiteiten zoals handboogschieten, die het museum aanbiedt. Het is de plek om internationale gasten het beste van Nederland te laten zien,” vertelde Victorine Wayer, organisator van het zomerkamp voor 500 jongeren, waarvan 200 in rolstoel, die op 13 augustus het museum bezochten.

Lees meer