Kies een categorie:
Goede start voor Openluchtmuseum met zakelijke partij Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen
12/01/15

Goede start voor Openluchtmuseum met zakelijke partij Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen

Donderdag 8 januari 2015 ontving de afdeling Sales&Reserveringen van het Nederlands Openluchtmuseum 60 directiesecretaressen, aangesloten bij de NVD – de Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen - regio Gelderland. Het Openluchtmuseum is sinds 1 januari 2015 begunstiger van de NVD en sponsorde de bijeenkomst. “Voor het museum is de NVD een belangrijke partij, omdat ongeveer de helft van alle zakelijke boekingen die er gemaakt worden, geboekt worden door secretaressen. Daarnaast vertegenwoordigen de secretaressen bedrijven waarmee het museum graag in contact komt” vertelt Margo Braafhart, Sales.

Lees meer

Zondag 11 januari | Lezing: De magie van de Piste
09/01/15

Zondag 11 januari | Lezing: De magie van de Piste

Van idee tot show. Een regisseur vertelt
(door Marc Boon, regisseur. Zondag 11 januari 14:00 en 15:00 uur) De samenstelling van een circusgroep wordt anno 2015 niet langer bepaald door louter de bloedband, maar speelt ook in op wat het publiek wenst. En vaak spreekt daarnaast ook de overheid nog eens mee in wat kan of niet mag. Kortom, klassiek circus bestaat nog steeds, maar de inhoud en de verpakking is voortdurend onderhevig aan boeiende uitdagingen van buitenaf. Grote circussen zetten daarom een duidelijke artistieke lijn uit en trachten elk seizoen zichzelf opnieuw (her)uit te vinden met een steeds wisselende compagnie van internationale topacts. Hoe breng je die keer op keer tot een samenhangend programma dat als een betoverende trein doorheen de piste davert en die een perfect antwoord vormt op ‘Komt dat zien, komt dat zien, in het circus gaan wonderen schuil !’ ?

Lees meer

Afscheid van HollandRama (t/m 11 januari)
05/01/15

Afscheid van HollandRama (t/m 11 januari)

Openluchtmuseum neemt afscheid van bekroonde museale attractie Op 11 januari zal de museale attractie HollandRama voor de laatste keer een voorstelling geven. Het Openluchtmuseum wil bezoekers de gelegenheid geven nog één keer een kijkje te nemen achter de schermen van de imposante herinneringsmachine. Van 5 t/m 9 januari dagelijks om 14.00 en 15.00 uur maakt u tijdens een unieke afscheidsrondleiding kennis met het mysterie van HollandRama. 

In het weekend (10 & 11 januari) zijn er extra voorstellingen van HollandRama. 

Lees meer