Kies een categorie:
Nederlands Openluchtmuseum stuit op Romeinse resten
29/03/16

Nederlands Openluchtmuseum stuit op Romeinse resten

Bij graafwerkzaamheden bij het Nederlands Openluchtmuseum zijn resten gevonden die vrijwel zeker wijzen op een Romeinse nederzetting. De graafwerkzaamheden horen bij de voorbereiding voor een grote tentoonstelling van de Canon van Nederland.

Lees meer

We zijn weer open!
25/03/16

We zijn weer open!

In het Nederlands Openluchtmuseum komt onze geschiedenis in al haar facetten tot leven. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen. De collectie is een uniek stukje historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. Op (Goede) vrijdag 25 maart start het zomerseizoen en tijdens de paasdagen zijn er leuke activiteiten.

Lees meer

'Menzis Rondje Nederland' in het Nederlands Openluchtmuseum
09/03/16

'Menzis Rondje Nederland' in het Nederlands Openluchtmuseum

Op 20 maart 2016 organiseert de Arnhemse Atletiekvereniging Ciko '66 weer het Menzis Rondje Nederland, de mooiste familieloop voor iedereen, een jaarlijkse Prestatieloop dwars door het Nederlands Openluchtmuseum.

Genieten van sport en cultuur? Van bewegen in de natuur? Een gezellige familiedag? Persoonlijk record verbeteren? Dit kan allemaal in één dag. Atletiekvereniging Ciko ’66 biedt iedereen namelijk een unieke kans om een rondje dwars door Nederland te lopen in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem!

Lees meer