Workshops, winterfood en winterse kerstmarkt op Landleven Winter

Rondjes zwieren over de ijsbaan, nippen aan de glühwein, verwarmen aan een bak dampende erwtensoep. Op 17 en 18 december a.s. vindt Landleven Winter, het warmste winterevenement van Nederland, plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Voor volwassenen én kinderen biedt Landleven Winter een dag vol culinaire, creatieve en culturele belevenissen in de fijnste ambiance.

Proef van de nieuwste foodtrends én ouderwets lekkere stamppotten, volg inspirerende workshops en luister naar de sfeervolle klanken van de midwinterhoornblazers. En de kinderen? Die vermaken zich op de schaatsbaan, gaan sleetje rijden en leren kastanjes poffen. Bekijk het complete programma aan workshops, activiteiten en standhouders of bestel direct tickets.

Bestel ticketsBekijk hier het programmaRoute en parkeren

Prijzen en openingstijden

De entreeprijs voor een volwassene is €16 en voor kinderen vanaf 4 jaar €12. Ben je in het bezit van een museumkaart? Dan kun je het evenement gratis bezoeken! Het evenement is geopend vanaf 10:00 tot 18:00 uur en de ijsbaan is zelfs geopend tot 19:00 uur!

Terugblik op Landleven Winter 2015

De eerste editie van Landleven Winter vond plaats op 19 en 20 december 2015 en was een groot succes! Bekijk hieronder het filmpje en proef de sfeer.