Twee dagen vol met gezellige winteractiviteiten

Op 17 en 18 december 2016 organiseren Landleven en het Openluchtmuseum samen het gezellige winterevenement Landleven Winter. In het noordelijk gedeelte van ons museumpark tussen de boerderijen uit Beerta en Midlum komt er een intieme kerstmarkt.

Geniet van alle winteractiviteiten van het Openluchtmuseum, zoals ouderwets ijsvertier op de ijsbaan, warme winterkost, en een verlichte boerderijwandeling. Er zijn sfeervolle vuurtjes en kom genieten van lekkere warme chocolademelk.

Vroegboekkorting

Bestel nu kaarten voor Landleven Winter en ontvang vroegboekkorting! De regulaire entreeprijs voor een volwassene is €16 en voor kinderen €12. Maar als je vandaag je kaarten bestelt ontvang je  €2,50 korting per kaart!

Bestel direct kaarten

Terugblik op Landleven Winter 2015

De eerste editie van Landleven Winter vond plaats op 19 en 20 december 2015 en was een groot succes! Bekijk hieronder het filmpje.