Workshops, winterfood en winterse kerstmarkt op Landleven Winter

Het was een waar winterfeest in het weekend van 17 en 18 december. Rondjes zwieren over de ijsbaan, nippen aan de glühwein, verwarmen aan een bak dampende erwtensoep. Op 17 en 18 december vond Landleven Winter, het warmste winterevenement van Nederland, plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Voor volwassenen én kinderen een dag vol culinaire, creatieve en culturele belevenissen in de fijnste ambiance.

Je kon proeven van de nieuwste foodtrends én ouderwets lekkere stamppotten, inspirerende workshops volgen en luisteren naar de sfeervolle klanken van de midwinterhoornblazers. En de kinderen? Die vermaakten zich op de schaatsbaan en leerden kastanjes poffen. Bekijk het complete programma aan workshops, activiteiten en standhouders.

Bekijk hier het programmaRoute en parkeren

Terugblik op Landleven Winter 2015

De eerste editie van Landleven Winter vond plaats op 19 en 20 december 2015 en was een groot succes! Bekijk hieronder het filmpje en proef de sfeer. Binnenkort kunnen we ook de film van 2016 laten zien!