Steun het museum

Steun het museum

Word Vriend (incl. Museumkaart) Openluchtmuseum

Word Vriend

Al meer dan zestig jaar heeft het museum een actieve vriendenkring: 'Vrienden van het Nederlands Openluchtmuseum'. Steun het museum en geniet van voordeel.

Word bedrijfspartner van het Openluchtmuseum

Word bedrijfspartner

Als bedrijfspartner steun je het vernieuwde Openluchtmuseum en de nieuwe Canon van Nederland. Een unieke publiekspresentatie in Nederland.

De 12 provinciën

Ben jij die ambassadeur, één van de twaalf participanten uit jouw provincie, de exclusieve voortrekker die ervoor zorgt dat historie bewaart blijft?

Onze huidige partners

Hier vind je de fondsen, stichtingen, sponsoren en partners die het Nederlands Openluchtmuseum steunen.

Geld doneren

Door jouw eenmalige schenking, periodieke donatie of door geld na te laten, kan het museum blijven bestaan in al haar glorie, ook voor de toekomstige generatie.

Objecten en gebouwen schenken

Ben je in het bezit van objecten of een gebouw die je aan het museum wilt schenken? Lees hier alles over hoe je dat kunt doen.