Communicatie stagiair (m/v)

Het Nederlands Openluchtmuseum brengt mensen dichterbij de geschiedenis dan ooit. In september 2017 opende het museum de Canon van Nederland: een presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van hunebed tot heden. Met de uitbreiding van de Canon van Nederland wordt het dagelijkse leven van gewone mensen meer verankerd in de Nederlandse geschiedenis.
Naast consumenten, ontvangen we ook veel groepen (zakelijke partijen, bruidsparen) en scholen. Voor al deze doelgroepen verzorgen we de communicatie. Heb jij zin in een uitdagende stageplek op een dynamische communicatie afdeling?

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?
Per februari 2018 zoeken we een enthousiaste, creatieve en zelfstandige stagiair met HBO werk- en denkniveau. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt makkelijk omgaan met adhoc zaken die je dagelijks tegenkomt. Je voelt je thuis in de online wereld, vindt het leuk om te schrijven en denkt actief mee in communicatiecampagnes. Het is een stage waarin je te maken krijgt met allerlei facetten van het communicatie vak!

AFDELING COMMUNICATIE
Het team waar jij in terecht komt wordt aangestuurd door een teamleider en bestaat uit 6 personen: 2 persvoorlichters (campagnemedewerkers), 1 marketing communicatieadviseur, 1 interne communicatie medewerker, 1 online communicatieadviseur en 1 grafisch vormgever. De onderlinge sfeer is gemoedelijk en open.

Gevraagd

Wij zoeken een:
• derdejaars student aan een relevant HBO- opleiding, bijvoorbeeld communicatie-, vrijetijdsmanagement;
• beschikbaar gedurende minimaal 20 weken;
• een spin in het web met goede communicatieve vaardigheden;
• affiniteit social media, vloggen en bloggen;

EEN GREEP UIT DE WERKZAAMHEDEN
• Begeleiden van filmploegen en fotografen.
• Meedraaien in het campagneteam.
• Schrijven en uitvoeren van mailingen.
• Nieuws verzorgen voor de website en social media.
• Vlogs en blogs maken.
• Ontwikkelen van advertenties en ander promotiemateriaal.
• Museum vertegenwoordigen bij beurzen en openingen.

Aangeboden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage binnen een leuke en dynamische afdeling en een stagevergoeding van € 170,00 netto per maand.

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN
Heb je vragen over de inhoud van de stage, dan kun je contact opnemen met Mariëlle Kuipers via 06-16267850. Herken je jezelf in het functieprofiel en heb je zin in een uitdagende stage? Solliciteer dan direct!

Sollicitatieformulier

Aanhef
Hoe heb je de vacature gevonden?
Upload eisen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.