Algemeen

Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.


Duik de geschiedenis van Nederland in onder het genot van een aperitief. Loop door de gloednieuwe presentatie van de Canon van Nederland waarin digitale media worden afgewisseld met authentieke, historische objecten uit eigen collectie en bruiklenen. De spectaculaire 'filmsets' die in elkaar overlopen tonen tien verschillende tijdvakken, opgebouwd uit fragmenten van historische gebouwen en monumenten.


Dineer vervolgens in de indrukwekkende koepelzaal tussen de ‘filmsets’ en sluit de avond af bij de achttien meter lange Canon wand. Een avond om niet snel te vergeten!

 

Hoe ziet het arrangement eruit?
We ontvangen jullie met een bruisend aperitief (ook alcoholvrij) en een amusehapje. Vervolgens kan iedereen een bezoek brengen aan de Canon van Nederland. Het informele diner serveren we voor jullie in de indrukwekkende Koepelzaal middenin de Canon van Nederland presentatie. Hier genieten jullie van Hollandse tapas en dranken uit het Hollands assortiment. We sluiten af met een proeverij van zoete, huisgemaakte lekkernijen.