cvn123

De Canon in het onderwijs

De Canon van Nederland trakteert scholieren op een indrukwekkende, interactieve presentatie, bestaande uit 50 Canonvensters uit de Nederlandse geschiedenis. In een speciaal programma ontdekken de leerlingen de canonvensters.

Bekijk hier het BO-arrangement

Bekijk hier het VO-arrangement

Herfst in het Openluchtmuseum

Herfst

Van 30 oktober t/m 8 december 2017 is het herfst in het Openluchtmuseum. Geniet van de herfstsfeer in het museumpark en neem deel aan de activiteiten. In verband met de voorbereidingen voor het winterseizoen zijn niet alle gebouwen in het museumpark geopend. Op de herfstplattegrond is een oranje looproute aangegeven langs de geopende gebouwen.

Onze Ambassadeurs

Onze ambassadeurs omarmen de Canon van Nederland en vertellen welk canonvenster belangrijk is voor hen. Illustratrice Charlotte Dematons is nog altijd onder de indruk van het feit dat Nederlanders in een land durven te wonen waar het water hoger is dan het land.

Bekijk hier al onze ambassadeurs →